Zuurkoolstamppot Uit De Elzas

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De casselerrib op de bodem van een wijde pan leggen. De uien snipperen en over het vlees verdelen. De zuurkool loshalen en met de jeneverbessen over de uien verdelen. De wijn over de zuurkool schenken en het geheel in de afgesloten pan 1 uur op laag vuur laten stoven. De aardappelen gaar koken, afgieten en fijnstampen. Er met de warme mek en de boter een luchtige puree van kloppen en deze met zout en peer op smaak afmaken. In een verwarmde schaal achtereenvolgens puree, Zuurkool en casselerrib leggen.

Zuurkoolstamppot Uit De Elzas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurtgranité met ‘honingtomaatjes’ en aardbeien
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige zuurkoolstamppot met gerookte zalm
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolkoeken
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patrijs met zuurkoolstamppot en mosterdsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept