Nougatijs Met Amarettosaus Op Italiaanse Wijze

6
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Op zacht vuur 125 g suiker met 2 eetlepels water smelten en tot lichtbruine caramel koken. De amandelen erdoor roeren. De caramel op een marmeren plaat uitgieten en laten harden. Deze harde nougat fijnhakken. De eiwitten stijfkloppen, in delen de rest van de suiker erdoor kloppen. De bitterkoekjes verkruimelen. 2? dl slagroom stijfkloppen en met de bitterkoekjes, de nougat en de helft van de amaretto mengen. De eiwitten erdoor spatelen. De timbaaltjes met het mengsel vullen en in ? 12 uur laten bevriezen. Voor de saus de rest van de slagroom met de oploskoffie verhitten en dit over de chocolade schenken. De chocolade al roerende laten smelten en de rest van de amaretto door de saus roeren. De timbaaltjes storten (even onder de koude kraan houden) en dit toetje met de chocoladesaus overgieten. SMUL ZE!!!!!!!

Nougatijs Met Amarettosaus Op Italiaanse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Nougatijs met chocolade
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans Nougatijs Met Amaretto-koffiesaus
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans Nougatijs Met Amaretto-koffiesaus
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans nougatijs met amaretto-koffiesaus
0 min
Bekijk recept