Kastanje-ijspudding

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schep dit in een vriesvaste schaal en zet deze in het vriesvak van ?20?C. Laat het in ca. 8 uur bevriezen. Klop vlak voor het serveren 1/8 liter slagroom met 1 zakje vanillesuiker stijf. Stort de kastanje- ijspudding. Geglaceerde kastanjes : Los al roerend de suiker op een matig vuur op in 1 dl water. Kook hierin op een laag vuur de kastanjes ca. 15 minuten. Laat ze hierin 1 uur staan.

Kastanje-ijspudding is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

IJspudding met zomervruchten
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kerstijspudding
Bekijk recept
Mokka-Chocoladeparfait
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mokka-Chocoladeparfait
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kastanjelekkernij
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pureetorentje met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept