Calabrese Garnalen

2
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de bloem in een pan. Doe er de olie en wat zout bij. Meng met de garde onder langzaam bijvoegen van lauw water en de jenever. Er ontstaat zo een Italiaans beslag. Dek de pan af met een doek. Zet ze au bain marie in een pan met warm water en laat ze hierin 3 uur rusten. Klop nu de eiwitten stijf en meng ze voorzichtig onder het beslag. Leg de garnalen in het beslag. Schep ze er een voor een uit met een eetlepel. Deponeer ze in een friteuse van 175 graden C. Zodra de beignets bruin zijn en naar de oppervlakte komen halen we ze uit de friteuse en leggen ze op keukenpapier om het overtollige vet kwijt te raken. Serveer ze warm en versier met peterselie en parten citroen.

Calabrese Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Empanades met kabeljauw en Pesto alla Calabrese
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pesto Alla Calabrese
10-20 min -
Bekijk recept
Gevulde tomaatjes met tonijn
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep van groene asperges
25 min Voorgerecht
Bekijk recept