Gelato Di Basilico

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de suiker au bain marie door de eierdooiers & het ei tot je een schuimige creme krijgt. Was de basilicumblaadjes, dep ze droog & hak ze fijn. Meng er het limoensap door. Klop de room stijf & meng door de eiercreme. Voeg de basilicumblaadjes toe & meng voorzichtig. Bekleed een langwerpige cakevorm met huishoudfolie. Vul de vorm met basilicumcreme & strijk het oppervlak glad. Bedek het geheel met huishoudfolie & plaats het en nacht in de diepvries. Haal het basilicumijs uit de vorm & verwijder de huishoudfolie. Laat het ijs eventjes ontdooien, verdeel het in dikke plakken & halveer elke snede nog eens diagonaal. Leg 2 stukjes ijs op een bord & dien op.

Gelato Di Basilico is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne Sole d’Italia
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snel gemaakte spaghetti bolognaise met basilicum
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza met geitenkaas en spek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gelato al limon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bloedsinaasappel-ijs
Bekijk recept
Gelato Di Frutta
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Gelato Al Limone
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept