ITALAANSE HACHEE

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en de olijfolie in een braadpan en bak hierin het vlees in 8 min bruin.Voeg de boduitjes en de helft van de tomaten toe en bak nog 2 min.Giet de wijn en vleesbouillon erbij en voeg de italiaanse kruiden toe.Stoof zachtjes met de deksel op de pan 2 uur.Voeg peper en zout naar smaak toe.Snij de gewassen courgettes in plakjes en de uitgelekte perziken in stukjes,Voeg de courgette de laatste 15 min toe.Schep de perziken en de rest van de tomaten er vlak voor serveren door.Bind het stoovocht eventueel met allesbinder of maizena.Bestrooi het gerecht met het loof van de bodui

ITALAANSE HACHEE is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

ITALAANSE LAMSRAGOUT
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Super Zomerlunch
10-20 min -
Bekijk recept
Tomatenbrood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Stamppot Waterkers-kerstomaat Met Gebakken Tilapiafilet
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept