Kneed het broodmix, 1 el. olie en 1 dl. handwarm water een soepel brooddeeg volgens de beschrijving op het pak. Laat het deeg afgedekt ? 30 minuten rijzen op een warme plaats. Meng de tomaten, knoflook, het pepertje, de salie, tomatenpuree en 1 el. olie in een steelpannetje. Verwarm het tomatenmengsel en laat het ? 10 minuten zachtjes sudderen onder af en toe roeren, zodat een dikke saus ontstaat. Verwarm de oven voor op 220 graden. Verdeel het deeg in 4 gelijke stukken, vorm van elk stuk een bal en rol ze op een met bloem bestoven werkvlak uit tot cirkels van ? 15 cm. Leg ze op de bakplaat. Verdeel de tomatensaus over de deegrondjes. Strooi de garnalen en prosciutto over de pizza′s en bak ze in 10 - 12 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar. Garneer ze met de rucola en druppel er nog wat olie over. Serveer de pizzatjes warm of koud.
Mini-pizza Met Garnalen is een recept van Smulweb.nl