Penne Met Eend

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 Braad de eendenbouten aan in 25 gram boter en de arachide-olie en laat alles 1 uur stoven. 2 Meng de resterende boter met de bloem (geknede boter). 3 Laat de gare bouten wat afkoelen, haal het vel eraf en snijd het vlees in stukjes. 4 Laat de pruimen uitlekken. 5 Kook de penne beetgaar en vermeng ze met de pruimen en het vlees. Bind de saus met de geknede boter (bij de warme saus doen, goed opkloppen, even aan de kook brengen) en de room. Schenk dit bij de pasta en garneer dit met de peterselie.

Penne Met Eend is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept