Kalkoenschenkel Op Italiaanse Wijze

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Reinig en was de groenten. Pel de tomaten en snijd overige groenten fijn. Bruin de schenkels in de hete boter, voeg de bleekselderij, de wortelen, de bouillon, de wijn, knoflook en de kruiden toe. Laat ongeveer 2 uur zacht stoven. Voeg 10 minuten voor het beeindigen van de kooktijd de ansjovis, de citroenschil en de gesneden en ontpitte tomaten bij. Dien het vlees op in de saus.

Kalkoenschenkel Op Italiaanse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept