Gestoofd Rundvlees Uit Alba

2
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan. Bak het vlees in ca. 7 minuten, aan weerszijden bruin. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Fruit de uienringen tot ze glazig zien in de olie die in de koekenpan is achtergebleven. Voeg eventueel 1 eetlepel olie extra toe. Schep, zodra de uien wat kleur beginnen te krijgen, de knoflook erdoor. Houd alles warm. Bestrijk bodem en wand van een lage ovenvaste schaal met een kwastje met olie. Leg de runderlappen naast elkaar op de bodem van de schaal. Verdeel de uien erover en schik het laurierblaadje en de takjes tijm en rozemarijn er tussen. Breng in een pannetje rode wijn en vleesfond aan de kook. Schenk het mengsel bij het vlees. Leg een deksel op de schaal en plaats de schaal op het rooster in het midden in het midden van de tot 160 graden voorverwarmde oven. Reken op een oventijd van 2? uur. Keer het vlees na 2 uur voorzichtig om. Verwijder vlak voor het opdienen het laurierblad en de tijm en zozemarijntakjes.

Gestoofd Rundvlees Uit Alba is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta zoals in Alba
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met spinazie
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Met Doperwten En Kippenlevers
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Welke wijn bij welk gerecht
0 min
Bekijk recept

Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept