Italiaanse Ossenragout

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het water, waaraan toegevoegd zout, het laurierblaadje en de schoongemaakte ui, aan de kook laten komen. Het vlees in de pan doen, evenals de schoongemaakte en grof gesneden soepgroente. Alles 2 uur zachtjes laten koken. Het vlees uit de pan nemen en in reepjes van 2 cm. lengte snijden. Afgedekt warm houden. De bouillon zeven en ook warm houden. De olie warm laten worden en de bloem erbij strooien. Al roerend lichtbruin laten worden, daarna 3/8 liter van de bouillon en de rode wijn erbij schenken en 5 min. zachtjes door laten koken. De augurken in flinterdunne reepjes snijden en samen met het vlees in de saus doen. Kruiden met het zout, de peper en de oregano. Goed warm laten worden en in een voorverwarmde schaal serveren. Het water, waaraan toegevoegd zout, het laurierblaadje en de schoongemaakte ui, aan de kook laten komen. Het vlees in de pan doen, evenals de schoongemaakte en grof gesneden soepgroente. Alles 2 uur zachtjes laten koken. Het vlees uit de pan nemen en in reepjes van 2 cm. lengte snijden. Afgedekt warm houden. De bouillon zeven en ook warm houden. De olie warm laten worden en de bloem erbij strooien. Al roerend lichtbruin laten worden, daarna 3/8 l. van de bouillon en de rode wijn erbij schenken en 5 min. zachtjes door laten koken. De augurken in flinterdunne reepjes snijden en samen met het vlees in de saus doen. Kruiden met het zout, de peper en de oregano. Goed warm laten worden en in een voorverwarmde schaal serveren.

Italiaanse Ossenragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept