Ossobucco

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Je ontvelt en ontpit de tomaten en voegt ze nadien ook toe aan de andere groenten. Voeg het vlees aan de klaar gestoofde groenten toe en laat het gerecht gerust nog anderhalf uur sudderen. Nu hoeft enkel nog de gremolata bereid te worden. Hak knoflook fijn, alsook de citroenschil en de peterselie. Voeg deze ingredienten en bestrooi ze over de osso bucco wanneer het gerecht klaar is.

Ossobucco is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geurige ossobucco van lam
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossobucco van rund met kool, hokkaidopompoen en komijn
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossobucco Van Varkensfilet
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Ossobucco
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geurige ossobucco van lam
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossobucco van rund met kool, hokkaidopompoen en komijn
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossobucco Van Varkensfilet
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Ossobucco
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept