Lamsstoofschotel Met Paddestoelen

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de paddestoelen, bewaar het vocht. Verwarm de olijfolie in een grote braadpan en bak het vlees rondom bruin. Neem het vlees uit de pan en voeg de sjalotjes toe. Bak de sjalotjes in ca. 6 min. zachtjes goudbruin en neem ze uit de pan. Voeg de boter toe en bak het eekhoorntjesbrood rondom snel bruin. Voeg de geweekte paddestoelen, aardappelparten en kruiden toe en bak ze ca. 5 min. mee. Voeg de tomatenpuree toe, bak ca. 1 min. mee en roer dan het weekwater van de paddestoelen en de fond erbij. Roer de saus goed om en leg het vlees en de sjalotjes erbij. Laat het gerecht nog ruim 1 uur zachtjes afgedekt stoven en schep het nu en dan om. Voeg nog iets water toe als het te droog dreigt te worden. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Bestrooi met peterselie.

Lamsstoofschotel Met Paddestoelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Marokkaanse lamsstoofschotel
1u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofschotel Met Saffraan
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse Lamsstoofschotel
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofschotel Met Pruimen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept