Gemarineerde Garnalen Met Tomaat En Lente-ui

4
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de garnalen,maar laat het staartstukje zitten.Verwijder de zwarte darm aan de rugzijde.Snijd de garnalen aan de rugzijde diep in, maar niet helemaal door. Leg de garnalen opengeklapt op een schaal. Meng voor de marinade 2 el citroensap met zout,peper,rode peper,knoflook en 3-4 el olijfolie en laat de garnalen hierin ong 2 uur marineren.Neem de garnalen uit de marinade en bak ze direkt in de grillpan(of koekenpan) aan elke kant 1-2 minuten.Verdeel de garnalen over de borden en strooi de tomaat,lente-ui en peterselie erover.Sprenkel er nog 1-2 el citroensap en olijfolie over.Laat de salade afkoelen en de smaken intrekken.Serveer het gerecht op kamertemperatuur.

Gemarineerde Garnalen Met Tomaat En Lente-ui is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept