Sushi Acciuga Marinata E Lattuga

6
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Blancheer de slabladeren in gezouten kokend water. Laat de bladeren uitlekken, spoel ze af met koud water. Opnieuw uit laten lekken en droog deppen met keukenpapier. Doe het opgebakken broodkruim in een kom samen met de geraspte parmezaan, de grof gehakte kappertjes, peterselie, knoflook en geroosterde pijnboompitten. Breng dit mengsel op smaak met peper en zout. Leg de slabladeren goed aaneengesloten op een stuk plastic folie. Leg de ansjovisfilets erop. Strooi het broodkruimmengsel erover en maak een gelijkmatige rol. Laat de rol even opstijven.

Sushi Acciuga Marinata E Lattuga is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Urumaki sushi (inside out roll)
1u30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmrolletjes
Snack
Bekijk recept