Gelato Di Frutta

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer het fruit en meng er citroensap door. Klop de slagroom met de suiker tot vladikte en schep door de vruchtenpuree. Schep de Cointreau erdoor. Doe de massa in een diepvriesdoos en zet deze in de diepvries. Schep het mengsel iedere 20 minuten even door tot het te vast is geworden. Dek de doos af en laat het ijs helemaal bevriezen (dat duur nog zo?n twee tot drie uur). Haal ongeveer dertig minuten voor het eten het ijs uit de vriezer en zet de doos in de koelkast. Schep er vlak voor het serveren de nootjes, Amaretti of chocolade door.

Gelato Di Frutta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Torta Di Savoiarde Con Panna E Frutta
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Maccheroni Con Salsa Di Frutta
10-20 min -
Bekijk recept
Risotto Frutta Di Mare
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gelato al limon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bloedsinaasappel-ijs
Bekijk recept
Gelato Di Basilico
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gelato Al Limone
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept