Zuppa Inglese

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de melk met de vanillesuiker erin aan de kook en laat hem 30 min. rusten. Roer de suiker net zo lang door de eierdooiers tot hij opgelost is. Roer er dan de bloem en een snufjes zout door. Verhit het eiermengsel en en giet de melk er al roerend beetje voor beetje bij tot de creme stijf wordt. Verdun de likeur met wat water en besprenkel daarmee de lange vingers. Doe creme en lange vingers laag om laag in een schaal. Laat het toetje 2 uur op een koele plaats rusten en garneer het met muntblaadjes.

Zuppa Inglese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuppa inglese
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanillecreme Met Lange Vingers (Zuppa Inglese)
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zuppa Inglese
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zuppa Inglese
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept