Panne Cotte Met Gestoofde Peren

5
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit water en suiker tot net bruin en snel bodem van vormpjes bedekken Verwarm room, suiker, koffiebonen, vanillestokje en dan laten afkoelen in koelkast; dan zeven. Klop eiwitten met snufje zout tot zachte piekjes en voeg 25g suiker toe al kloppend - moet niet te stijf worden!!! Roer zachtjes eiwitmengsel door roommengsel en doe in vormpjes Doe vormpjes in met heet water gevulde braadslede (water moet tot bijna de rand komen); eventueel licht bedekken met alufolie (pas op anders gaat alles overlopen als het te afgesloten is). Ongeveer 1 uur 15 min tussen 150-190 koken. Laten afkoelen een aantal uren in de koelkast (liefst overnacht maar hoef niet per se) Voor de peren hoef je alleen alles op zeer zacht vuur ongeveer 5 uren te laten sudderen en daarna vocht tot stroop inkoken.

Panne Cotte Met Gestoofde Peren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Boffert, Op Een Klein Pittien
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Boffert, Op Een Klein Pittien
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Boffert, Op Een Klein Pittien
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Noorwegen - Pytt I Panne
30-60 min -
Bekijk recept