ZABAGLIONE: In een kom 2 eierdooiers met 2 eetlepels suiker dik en schuimig kloppen.Au bain marie verwarmen tot een dikke vla. Al roerend 4 eetl. marsala toevoegen. Laten afkoelen. cacao-creme: 2 eierdooiers met 3 eetl. suiker kloppen. Boter erdoor kloppen.Cacaopoeder en poedersuiker erboven zeven en erdoor kloppen tot creme ontstaat. Overige drank door elkaar roeren. 7 lange vingers op een schaal leggen.Besprenkelen met drank. Jam erover smeren. Tweede laag lange vingers.Besprenkelen met drank. Bestrijken met cacaocreme. Derde laag lange vingers. Besprenkelen met drank. Bestrijken met zabaglione.Laatste laag lange vingers. Besprenkelen met drank en bestrijken met cacaocreme.Bestrooien met amandelen en 1 eetl. suiker.In koelkast minstens 4 uur laten opstijven.