Hachee

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de runderlappen in grote stukken en hak de uien in niet te kleine stukjes. braad het vlees in de blueband in een braadpan op matig vuur lichtbruin. voeg de uien toe en fruit deze mee. Zet het vuur laag en voeg vervolgens laurierblad , kruidnagels , suiker , azijn ,water of bouillon en wat zout en peper toe. Laat alles met deksel op de pan in ca. 2 uur gaar stoven. Haal nu het laurierblad en de kruidnagels uit de pan. Maak om de hachee te binden een papje van: 2 theelepels maizena en 2 theelepels water en roer dit erdoor.

Hachee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept