Stoofschotel Van Rundvlees, Ananas In Trappistenbier

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de prei, ananas, runderlappen, en uien in kleine stukjes. Bak de uien apart in een koekenpan met de prei, en bak de knoflook even mee. Bak het vlees in een aparte braadpan en voeg de uien en prei toe, en blus af met het bier. Doe de tijm, bruine suiker en laurier erbij en laat het geheel op een klein vuurtje trekken. Af en toe even roeren en eventueel een kopje water toevoegen, Na ruim twee uur, als het vlees bijna gaar is, de partjes winterwortel toevoegen en nog een twintig minuten met het mengsel mee late sudderen. Roer tenslotte de ananas en de slagroom en een scheutje azijn er doorheen en bind desgewenst een beetje met wat allesbinder of aardappelmeel.

Stoofschotel Van Rundvlees, Ananas In Trappistenbier is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hazenpeper
2u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met in bier gesmolten kaas
15 min
Bekijk recept
Abdij cupcake
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnenbouten met sjalotten en trappistenbier
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse stoofschotel met groenten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met pompoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept