Ragout Van Rundvlees (Sucade)

4
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was het vlees zorgvuldig en dep het droog met keukenpapier. Neem 1 1/2 liter water met wat zout, doe het vlees in de pan en laat het ongeveer 2 uur zachtjes koken. Haal het vlees uit de pan en laat het uitlekken. Doe de boter in de pan, en bak daar de ui in tot ze glazig is. Voeg dan lepel voor lepel de bloem al roerend toe. U blijft roeren tot het deeg als een bal van de bodem komt. Dan voegt u, met een soeplepel, de bouillon toe, en roert u net zolang tot de bouillon is opgelost in de bloem. U blijft dit herhalen tot dat u denkt dat het goed smeuig is geworden. Voeg daarna het vlees, wat u in kleine stukjes hebt gesneden, toe aan de deegmassa, al roerende voegt u de kerrie, peper, nootmuskaat en het aroma toe.

Ragout Van Rundvlees (Sucade) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde oliebollen
30 min Gebak
Bekijk recept
Pastiera Napoletana (Napolitaanse paastaart)
45 min Gebak
Bekijk recept
Livar Sucade met gepofte knoflook op de BGE (Big
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stooflappen Sucade
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept