Snijd het vlees in blokjes en bestrooi deze met peper en zout en bloem. Bak de vleesblokjes rondom bruin in de boter. Pel de uien en snipper ze. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in smalle partjes. Voeg de uien, de laurierblaadjes, kruidnagels, azijn, het bouillontablet en 2 dl water bij het vlees en stoof zachtjes 2 uur. Voeg de laatste 15 minuten de appels toe. Verwarm de oven op 190 graden. Vet een ovenschaal in met boter en schep het vleesmengsel erin. Leg de aardappelblokjes erop. Meng de geraspte kaas met paneermeel en bestooi de ovenschotel ermee. Zet de ovenschotel 15 - 20 minuten in de oven en laat de jachtschotel goudbruin kleuren. Gebruik eventueel de laatste minuten de grill.
Jachtschotel Met Appel En Kaas is een recept van Smulweb.nl