Lendebiefstuk Met Kippelevertjes In Madeirasaus

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de grote aardappels in de oven (met magnetron) op 200 C. Bak de kippelevertjes een beetje aan in veel boter. Dan afblussen met (redelijke hoeveelheid) madeira.Voeg vervolgens de knoflook toe. Schroei de lendebiefstukjes in de pan dicht, en kruid ze dan met zout en peper en zet ze even in de oven bij de aardappels (magnetron uit). Voeg de bouillon aan de saus toe (kippe- of runderbouillon), bind de saus met wat bloem en kruid het nog wat met ′groene′ kruiden (bijv. bieslook of peterselie). Leg de lendebiefstukje op een (warm) bord, doe er wat kippelevertjes op en giet de saus er overheen. Serveer dit met haricots verts in spek (eerst de boontjes koken en dan een ′bosje′ in een plakje ontbijtspek wikkelen) en met de gepofte aardappelen met zure room, waardoor je bieslook en stukjes spek roert.

Lendebiefstuk Met Kippelevertjes In Madeirasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in tomaten-madeirasaus op brood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddenstoelen en madeirasaus
1,660 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta-haringsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koekoek met madeirasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofpot Van Lendebiefstuk En Champignons
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Lendebiefstuk Met Provencaalse Kruiden
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lendebiefstuk à la Niçoise
0 min
Bekijk recept
Geroosterde Lendebiefstuk Met Provencaalse Kruiden
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept