Biefstuk Met Pistachenootjes

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de sjalot en knoflook. Kook de aardappeltjes in water met zout gaar. Stoom of kook de bloemkool- en broccoliroosjes beetgaar. Verhit de boter in een anti-aanbakpan en bak de biefstuk in ong 3 min aan beide kanten bruin. Schep de biefstuk uit de pan en houd deze warm onder aluminiumfolie op een verwarmd bord. Fruit de knoflook en sjalot in het achtergebleven vet goudbruin en roer tot slot de pistachenootjes erdoor. Schep het ui-notenmengsel op de biefstuk en leg de aardappeltjes en groenten erbij. Breng de aardappeltjes op smaak mt peper en zout en strooi de peterselie erover.

Biefstuk Met Pistachenootjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept