Biefstuk Met Rode-wijnsaus

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de rodewijnsaus. Wrijf het vlees in met peper en zout en bak het snel aan twee kanten bruin in de boter. Leg de biefstukken op een voorverwarmde schaal. Schenk de rodewijnsaus bij de jus op een voorverwarmde schaal en warm alles goed door. Geef de saus er apart bij.

Biefstuk Met Rode-wijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept