Hachee

2
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Uien pellen en grof snipperen. Vlees in blokjes van ca. 1 cm snijden en bestrooien met peper. In pan boter verhitten. Ui en suiker ca. 5 min. fruiten. Vleesblokjes bij de uien scheppen en ca. 5 min. lichtbruin bakken. Vlees bestrooien met zout en bloem. Bloem meebakken tot deze lichtbruin is. 3,5 dl. water toevoegen en hachee tot een gladde massa roeren. Laurierblaadje, kruidnagel en azijn toevoegen en vlees ca. 2,5 uur laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper.

Hachee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept