Runderstoofvlees Met Blond Bier

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een braadpan en bak hierin het vlees op hoog vuur in ca.5 min.rondom bruin. Schep het vlees uit de pan en doe alvast in de slow-cooker. Voeg de uien en de suiker toe aan het bakvet en fruit deze op middelhoog vuur 3 minuten. Schenk het bier en de bouillon in de pan. Steek de kruidnagel in de laurierblaadjes en voeg deze met de balsamicoazijn aan het het megsel toe. Giet alles over het vlees in de slow-cooker. Stoof het vlees in de slow-cooker tussen de 6 en 8 uur gaar. Stoof de appelpartjes de laatste 15 mee in het stoofpotje. Verwijder de laurierblaadjes met de kruidnagels uit het stoofpotje en breng het op smaak met peper en zout

Runderstoofvlees Met Blond Bier is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Verse rodekoolstoof met pruimen en kaneel
20 min-
Bekijk recept
Rundvlees met Guinnessbier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees op Vlaamse wijze met peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept