Zalm Met Dille-bieslookmarinade

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zalmhaasjes uit diepvries nemen en voorzichtig folie verwijderen. Zalmhaasje met scherp en glad mes in rechte, smalle plakjes snijden. Zalm in 4 porties plat op werkvlak leggen (zo is hij straks sneller over de borden te verdelen). Zeezout erboven malen en besprenkelen met citroensap. Borden uit oven nemen en liefst met 2 personen. Zalmplakjes razendsnel in rechte lijnen op borden leggen. Garneren met resterende sprieten bieslook. Direct serveren, zodat zalm zichtbaar aan tafel gaart, vis verkleurt dan van transparant naar roze.

Zalm Met Dille-bieslookmarinade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Op bord gegaarde zalm in dille-bieslookmarinade
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bieslookmarinade
Bijgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept