Eetbaar Dennebos

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boen stevige aardappels onder lopend water af met een borstel. Kook ze net gaar, in hun schil. Snijd ze in grove blokken. Leg nu de aardappelblokken met het vel naar boven op een schaal, leg op elk aardappelblok een theelepel creme fraiche, en prik er dan een vertikaal gat in met een priem of sate-prikker. Plaats een toefje peterselie met z′n stam in dit gat, zodat de peterselie overeind blijft staan en net op een boompje lijkt.

Eetbaar Dennebos is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Appelbollen met vanille en spijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Artisjokbodem met serranoham en kruidensalade
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Dorade met spinazie “beignets”
15 min-
Bekijk recept
Artisjok met knoflookmayonaise
35 min Voorgerecht
Bekijk recept