Verwarm de oven voor op 200?C. Rasp de schil van de limoen met een zesteur of schil hem heel dun en snijd het dan heel fijn. Pers de limoen uit. Snijd het sjalotje heel fijn, schil de avocado en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng het limoensap door de avocadoblokjes. Was de sla en verwijder de lelijke bladeren. Scheur de sla los van de krop en maak van de bladeren een ?kommetje? op de borden. Klop de halfroom stijf in een schone kom. Maak de cocktailsaus door Becel Dressing Light te mengen met de stijfgeslagen halfroom, de tomatenketchup, de sherry en paprikapoeder. Maak de saus op smaak met peper. Schep de garnalen samen met de fijngesneden sjalot, de avocado en de limoenrasp door de cocktailsaus. Snijd van het brood lange repen en laat deze in de voorverwarmde oven goudbruin kleuren. Vul de slabladeren met de garnalen-cocktail en garneer deze met de croutons en een takje verse koriander.
Garnalencocktail Met Croutons Van Turks Brood is een recept van Smulweb.nl