Cumberland Saus

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de stevig afgeborstelde sinaasappel en citroen heel dun, zodat het wit aan de vrucht blijft zitten. Snijd de schillen in heel smalle reepjes, kook die 10 minuten in weinig water en laat ze uitlekken. Pers de vruchten uit en meng het sap en de wijn met de reepjes schil, de mosterd en het gmberpoeder. Verwarm de gelei er roer het gekruide vruchtensap erdoor. Bind de saus met aangemengd aardappelmeel tot de juiste dikte en laat hem afkoelen. Deze saus wordt koud gegeven o.a bij lamsvlees en warme ham.

Cumberland Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Pate met zoetzure cumberlandsaus
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Cumberland Cranberrysaus
30-60 min -
Bekijk recept
Cumberland Sauce
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept