Herfstsalade Met Gerookte Eendenborstfilet

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de eendenborstfilet in plakjes en laat ze op kamertemperatuur komen.Klop in een kom een dressing van azijn,mosterd, 6 el olijfolie,zout,peper,.Halveer de druiven.Verhit de koekenpan en bak hierhin de spekreepjes lichtbruin en knapperig.Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.Meng in een kom de sla met de dressing.Verdeel de plakes eendenborst en de druiven over de sla en strooi de spekjes en pijnboompitten erover heen.

Herfstsalade Met Gerookte Eendenborstfilet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken eendenborstfilet
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met frisse rode biet-carpaccio
30 min-
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade en herfstsalade met peer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met herfstsalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme herfstsalade met biefstuk en hazelnoten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept