Lintmacaroni Met Aspergesaus *

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en snijd ze in stukjes van ca. 2 cm
  • 2 Kook de asperges in ruim water met zout in 10 min. gaar en laat ze afkoelen
  • 3 Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar
  • 4 Bereid 1 zakje Maggi Saus voor Asperges met 50 g boter zoals aangegeven op de verpakking. Roer de hamblokjes en aspergestukjes door de saus
  • 5 Verdeel de pasta over warme diepe borden, schep de saus erover en bestrooi het gerecht met peterselie.

Lintmacaroni Met Aspergesaus * is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met zalm en asperges
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige fussili met asperges en broccoli
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Miniquiches met groene asperges en garnalen
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Asperge-zalmpakketje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipfilet met champignon-pestosaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lintmacaroni Champignons
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lintmacaroni Met Basilicumsaus
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Groene Lintmacaroni Met Gerookte Zalm
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept