Stooflappen Sucade

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Over de sukadelappen gaat eerst peper en zout, dan moeten ze om en om gebraden worden in de boter. In een sudderpan gaat een beetje boter, een teentje knoflook, wat gesnipperde prei of ui en wat gesneden tomaten. Dit aanbakken. Vervolgens gaan de verse kruiden erbij zoals tijm en rozemarijn. Daarna alles afblussen met rode wijn. Op laag vuur of in de oven op 80 graden heeft het vlees zo’n 2,5 uur nodig, maar het mag rustig langer staan.

Stooflappen Sucade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde oliebollen
30 min Gebak
Bekijk recept
Pastiera Napoletana (Napolitaanse paastaart)
45 min Gebak
Bekijk recept
Livar Sucade met gepofte knoflook op de BGE (Big
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout Van Rundvlees (Sucade)
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Oma's stooflapppen met zilveruitjes
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stooflappen Op Provencaalse Wijze
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stooflappen ala italia
0 min
Bekijk recept
Boeren Borsjtsj
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept