Kalkoen-Sperziebooncocktail Met Yoghurtsaus

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de schoongemaakte en doormidden gebroken sperziebonen in weinig water met zout in ca. 15 minuten net gaar (ze moeten een beetje knapperig blijven). Giet ze af en laat ze afkoelen. Snijd het gare kalkoenvlees in reepjes. Snipper de gepelde ui fijn. Roer de yoghurt en de mayonaise goed door elkaar, roer de gesnipperde ui, fijngehakte peterselie, citroensap erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe. Bekleed 4 glazen coupes met de gewassen slabladeren. Meng de sperziebonen en het kalkoenvlees door elkaar en verdeel dit over de coupes. Schenk het sausje erover en garneer met wat stukjes tomaat (zonder vocht en pitjes). * Ook met kipfilet smaakt deze cocktail uitstekend.

Kalkoen-Sperziebooncocktail Met Yoghurtsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept