Tompouce Van Gerookte Zalm-palingmousse

4
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Terwijl de mousse aan het opstijven is kun je de salade maken, Snijd de komkommer en de courgette in kleine blokjes. Marineer deze met de suiker de witte wijnazijn, de honing, wat fijngesneden dille en peterselie. Zet dit mengsel ongeveer een uur opzij om alle smaken in te laten trekken. Rooster de boterhammen en snijd er mooie rondjes uit met een steker of gewoon met een mes. Maak een spread van de olijven, knoflook, zongedroogde tomaten, mosterd en olijfolie in de keukenmachine.

Tompouce Van Gerookte Zalm-palingmousse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte palingmousse met mierikswortel
50 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce Napoleon van melkchocolade en appel-rozemarijnijs
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Paddenstoelen-tompouce
25 min Voorgerecht
Bekijk recept