Kalfskotelet In Portsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de koteletten door de bloem en bestrooi ze met peper, zout en paprikapoeder. Verhit de boter en bak hierin de koteletten in zo′n 15 minuten rondom bruin. Haal vervolgens de koteletten uit de pan en houd ze warm. Voeg nu de port, witte wijn, kookroom en de citoensap bij het braadvocht van de koteletten en laat de saus tot de heklft inkoken.

Kalfskotelet In Portsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfskotelet met Normandische room en calvados
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskotelet met bloemkool
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade Voor Kalfskotelet.
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept