Kalfsvleeskroketten

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren met 2 eetlepels water los in een diep bord. Strooi het paneermeel op een plat bord. Snijd het afgekoelde ragoutmengsel in 8 punten. Schep een punt op een eetlepel en vorm er samen met een andere lepel een kroket van. Wentel deze door paneermeel en rol er met de hand een kroket. Zorg dat er geen barstjes in komen. Wentel deze kroket door het eimengsel en daarna weer door het paneermeel. Vorm zo 8 kroketten. Verhit de olie tot 180?C en frituur ze met 3 of 4 tegelijk in 3-4 minuten knapperig goudbruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken

Kalfsvleeskroketten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleeskroketten
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsvleeskroketten
30-60 min -
Bekijk recept
Kalfsvleeskroketten
30-60 min -
Bekijk recept
Kalfsvleeskroketten
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleeskroketten
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsvleeskroketten
30-60 min -
Bekijk recept
Kalfsvleeskroketten
30-60 min -
Bekijk recept
Kalfsvleeskroketten
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept