Aardappel-biefstukspiesjes Met Auberginedip

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrijk de spiezen met de pesto-olie, leg ze op de bakplaat bij de aubergine en rooster de spiezen in 12-15 minuten gaar. Keer de spiezen regelmatig. Neem de aubergine uit de oven, snijd hem door midden en verwijder het vruchtvlees. Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes en meng het met de knoflook en breng op smakk met peper en zout. Leg de laatste 5 miuten de brodjes erbij.

Aardappel-biefstukspiesjes Met Auberginedip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde auberginedip met geitenkaas
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle auberginedip met knoflook
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Auberginedip met sesamzaad
15 min Snack
Bekijk recept
Tapas: Jamon Serrano Chips Met Auberginedip
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept