Gevulde Paprika's Met Gekruid Gehakt In Tomatensaus

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui. Snijd de wortel en de knolselderij in blokjes. Verhit in een braadpan 2 theelepels olijfolie en fruit de ui 2 minuten. Voeg de wortel en de knolselderij toe, pers de knoflook erboven uit en voeg het paprikapoeder toe. Fruit alles 4 minuten mee en blus af met de wijn. Voeg de gezeefde tomaten, het laurierblad, de oregano en de kaneel toe. Leg het deksel op de pan en laat de saus 20 minuten zachtjes koken. Pel en snipper intussen de andere ui en hak de augurken fijn. Maak het gehakt aan met de djinten, zout en versgemalen peper en meng er de ui en de augurk door. Was de paprika′s, snijd het kapje eraf (laat het groene steeltje eraan) en verwijder de zaadlijsten. Vul de paprika′s met het gehaktmengsel en zet het kapje er weer op. Verwarm de oven voor op 200 gradem en vet een ovenschaal in. Breng de tomatensaus op smaak met zout en versgemalen peper en verwijder het laurierblad. Giet de tomatensaus in de ovenschaal en zet de paprika′s erin. Dek de schaal met een deksel of aluminiumfolie af en bak de paprika′s in 45 minuten gaar.

Gevulde Paprika's Met Gekruid Gehakt In Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept