Maak om de 2 cm een diepe snede in het vlees, (met de draad van het vlees mee) zodat alleen aan de onderkant het vlees nog een geheel is. Snipper een ui en fruit die licht. Bestrooi het vlees met peper, zout en rosmarijn en schep de gefruite ui in de inkepingen. Snijd het brood in reepjes en leg die in de inkepingen, evenals enkele plakjes klein gesneden rookspek. Bedek het vlees met de rest van het rookspek en bind het gevulde vlees nu rondom dicht. Schroei het vlees in de hete boter rondom dicht en schuif het dan in een braadslee in de oven 200 graden. Leg na 5 minuten de ui, waarin de kruidnagels zijn gestoken, erbij en voeg de hete bouillon toe. Bedruip het vlees regelmatig gdurende de braadtijd van ongeveer 20 minuten. Meng het aardappelmeel aan met de zure room. Neem het vlees uit de braadslee en bind de jus met het room-aardappelmeelmengsel. Snijd het vlees dwars op de draad in plakken en geef de jus er apart bij.