Rosbief Uit De Oven

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de boter in de braadslede goed heet worden. Wentel de rosbief dan in de bruine boter en zet de braadslede in de hete oven. Braad het vlees 5 minuten op 250 graden en draai daarna de temperatuur terug naar 200 graden. Braad het vlees in ongeveer 15 minuten bruin en bedruip het af en toe met de jus. Wordt de jus wat donker, voeg dan een scheutje water toe. Neem het vlees uit de braadslede em maak de jus af met wat water. Grote stukken vlees nooit direct na het braden snijden; er loopt dan veel vleesvocht uit. Wacht ongeveer 10 minuten en snijd het dan.

Rosbief Uit De Oven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept