RUNDERSPIESEN

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Giet de dressing in de schaal.* Verwarm de schaal gedurende 1 minuut op 100%.* Voeg het vlees toe en roer het goed door de warme dressing totdat alles met een laagje dressing is bedekt.* Afdekken en ten minste 4 uur in de koelkast laten marineren.* Rijg afwisselend een stuk vlees ,paprika ,champignon ,kerstomaat en knoflook aan 4 metalen spiesen.* Leg de spiesen op het metalen rooster op het hoge plateau en plaats het hoge plateau op het draaiplateau.* Rooster met GRILL-1(bovenste grillelement) gedurende 15 minuten.* Keer de spiesen en rooster ze nog 5 minuten met GRILL-1(bovenste grillelement).

RUNDERSPIESEN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Magere runderspiesen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met runderspiesen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hüttenkäse met gepofte knoflook
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Magere runderspiesen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met runderspiesen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hüttenkäse met gepofte knoflook
30 min Bijgerecht
Bekijk recept