Rundercarpaccio In Kruidenmantel

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kruiden bakken, met mosterd en 30 gram geraspte Old Amsterdam tot een pasta roeren. De lende daarmee rondom bestrijken. Wikkel in vershoudfolie en in de diepvries iets laten bevriezen. De borden met olijfolie bestrijken. Het vlees met een electrisch mes in zeer dunne plakjes snijden. De folie erafhalen. De plakjes naast elkaar op de borden leggen. Met olie bedruppelen. Eekhoorntjesbrood schoonvegen en in plakjes snijden. Old Amsterdam in fijne stukjes schaven. Beiden over het vlees verdelen. Met basilicum garneren. Peper en zout erover.

Rundercarpaccio In Kruidenmantel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundercarpaccio In Kruidenmantel
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Klassieke rundercarpaccio met parmezaan en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Canapés van carpaccio met truffels
20 min
Bekijk recept
Carpacciopasteitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpacciotoastjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept