Kroketten

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De margarine (of vet van de bouillon) laten smelten, al roerend de bloem toevoegen en daarna geleidelijk de helft van de bouillon, het vlees en de kruiden. Als laatste de rest van de bouillon. Deze ragout 10 minuten verhitten (80 C). Koel de ragout af in een platte bak bij een T van 1 C. Maak van de koude ragout strengen of bolletjes. Haal ze door het eiwit en paneermeel en frituur ze vervolgens.

Kroketten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdvink met aardappelkroketten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van grijze garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdvink met aardappelkroketten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van grijze garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept