Het vlees laten trekken met peperkorrels-zout-kruidnagels De augurken-paprika-zilveruitjes-peterselie-ui zeer fijn snijden. De champignons koken daarna laten afkoelen en ook zeer fijn snijden. Wanneer het vlees gaar is deze koud laten worden en daarna zeer fijn snijden. Het vlees en de augurken/champignons etc. bij elkaar voegen. De bouillon zeven en met 1/4 flesje maggi 1 kopje ketjap op een totale inhoud van 1600 ml. mengen De boter smelten daarna de bloem droog toevoegen tot alles met eklaar klonterd. Langzaam de bouillon toevoegen tot het een stevige brij wordt dan het vlees toevoegen en het geheel nog doorverwarmen met nog eventueel wat bouillon tot het een stevig geheel is. Overscheppen in een andere pan. Daarna de ragout een nacht laten afkoelen. De eieren kloppen, van de ragout met 2 lepels de vorm van de croquetten maken deze met de handen verder vormen door de eieren rollen en daarna door de paneermeel rollen. Vervolgens kunnen ze gefrituurd worden!