Charlotte Van Stoofpeertjes

8
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schep de peertjes uit het kookvocht en bewaar 10 halve peertjes voor later. Pureer de rest. los het in water geweekte gelatine en uitgeknepen gelatine op in 1 dl. kookvocht en roer dit door de perenpuree. Laat afkoelen. Klop de slagroom stijf en snij 5 peertjes in blokjes. Spatel de afgekoelde perenpuree en de perenblokjes behoedzaam door de slagroom. Zet langevingers rondom in een puddingvorm. Schep de massa erin en laat minstens 3 uur opstijven. Verhit 4 dl kookvocht, voeg de Mandarine Napoleon toe en roer voor de binding het aangelengde aard.zetmeel erdoor. Breng evt. op smaak met wat extra suiker.

Charlotte Van Stoofpeertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Frambozencharlotte
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-mascarponecharlotte met witte chocolade
150 min- Nagerecht
Bekijk recept