Wildragout

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in blokjes en voorzie ze van peper en zout. Laat boter in een braadpan smelten en lichtbruin kleuren. Bak het vlees rondom aan. Voeg de tijm, de jeneverbessen, het kaneelstokje en de fijngesneden ui toe. Giet de found en port erbij. Laat alles 1 tot 1 1/2 uur sudderen op laag vuur. Doe de pruimen bij het vlees. Roer een glad mengsel van de bloem en de slagroom en roer dit door het vleesmengsel. Laat het geheel op laag vuur nog een half uur stoven. Verwijder de takjes tijm en het kaneelstokje en breng de ragout op smaak met zout en peper.

Wildragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wildragout met guavesaus
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschoteltje met wildragout
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
*Wildragout*
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildragout Met Champignons
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Wildragout met guavesaus
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschoteltje met wildragout
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
*Wildragout*
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildragout Met Champignons
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept