Varkenshaas Met Champigon-roomsaus

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
van varkenshaas: 1: Het vlees zouten 2: Van de boter circa 50 gram apart houden 3: De overige boter in een braadpan licht- bruin laten worden.Het vlees erin plaatsen,aan een kant bruin laten worden en pas keren als het vlees daar bruin is. 4: Braadtijd 10-20 minuten 5: Het vlees net gaar,maar vooral van binnen niet droog laten worden. 6: De jus afmaken met zoveel water als nodig is om het bruine bezinkselop te lossen.
Voorbereiding
van de champignon-roomsaus: 1: De champignons schoonmaken,inplakjes snijden,smoren in circa 10 gram boter met citroensap en gaarkoken in bouillon: smoren en koken samen circa 5-10 min 2: Dit mengen met 35 gram boter en 35 gram bloem en bouillon en circa 10 min gaar laten koken.

Varkenshaas Met Champigon-roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept